• Yritys

Upviser

UpViser Oy on toiminut vuodesta 2008 kirurgisten tuotteiden markkinoijana Suomessa. Tärkeät kirurgian erikoisalamme ovat plastiikkakirurgia, urologia, gynekologia sekä gastrokirurgia. Vakinaista henkilökuntaa meillä on 13 henkilöä. Norjan tytäryhtiömme on toiminut vuodesta 2008 ja Tanskan yhtiömme aloitti toimintansa kesällä 2013. Ruotsissa ja Baltiassa toimimme yhteistyökumppaneiden kautta, joiden kanssa teemme tiivistä markkinointiyhteistyötä. Tavoitteenamme on työskennellä asiakaslähtöisesti yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja tarjota moderneja hoitovälineitä sekä kirurgisia tekniikoita, jotka takaavat potilaille mahdollisimman hyvän ja turvallisen hoidon.

Olemme olleet järjestämässä yhdessä sairaaloiden, kirurgien ja päämiestemme kanssa alaan liittyviä koulutustilaisuuksia koko toimintamme ajan. UpViser Akatemia -koulutustilaisuuksia on järjestetty useita plastiikkakirurgian, urologian, gynekologian ja gastrokirurgian erikoisaloilla.

Pyrimme toiminnassamme keskittymään nopeaan asiakaspalveluun, jossa toimitukset, yhteydenottoihin vastaaminen ja koulutuskonseptimme ovat asiakkaillemme joustavia.