Kivitaudin hoito

Edustamme Bardin sekä Urotechin kivitaudin hoitoon tarkoitettuja tuotteita.

UROTECH tarjoaa laadukkkaita endourologisia tuotteita kivitaudin hoitoon, ureterstenttaukseen, nefrostomiaan ja urodynamiaan. Urotech on saksalainen toimittaja, joka on monissa maissa markkinajohtaja. Se on ollut markkinoilla kotimaassaan vuodesta 1987, viime vuosina kansainvälistyminen on ollut voimakasta.

Urotechin tuotteista erityisesti mainittakoon erityisesti PC ureterstentit, jotka on päällystetty fosforikoliinilla, minkä ansiosta stentin pinta on PH-arvoltaan ympäröivän kudoksen tasolla. Tämän vuoksi ympäröivä kudos ei reagoi stenttiin vierasesineenä yhtä aggressiivisesti kuin perinteisiin materiaaleihin. Potilaan kannalta kivettymisriski pienenee, stentin vaihtoväliä voidaan kasvattaa ja päivystyskäynnit vähenevät.

Merkittävä uutuus on markkinoiden ohuin 1,2 Fr:n kivikori käytettäväksi taipuisan ureteroskoopin läpi. Ohut kori tarjoaa paremman huuhtelun ja tätä kautta näkyvyyden. Koria on käytetty jo Suomessa ja kokemukset ovat hyviä munuaisaltaan ja kaliksien kivien kalastuksessa. Urotechiltä löytyvät myös kaikki muut koot ureterkivikoreista ja muista instrumenteista.

Lisää tietoa päämiehen omilta kotisivuilta, UROTECH