Humanmed rasvaimulaitteet

Body-Jet EVO
WAL (water assisted liposuction) – vesisuihkuavusteinen rasvaimu

BODY-JET laitteessa on tehokas suihkuyksikkö, joka nopeuttaa infiltrointia, vähentää liuoksen määrää ja mahdollistaa toimenpiteen paikallispuudutuksessa isoissakin rasvaimuissa. Tarkka painevesidissektio lyhentää toimenpideaikaa, vähentää veren hukkaa, aiheuttaa potilaalle vähemmän kipua ja on kudosystävällisempi.

WAL- menetelmä on alkuperäisin Saksasta. Sitä voidaan käyttää niin rasvaimussa kuin rasvansiirroissa. Suomeen BODY-JET rasvaimulaitteet tulivat vuonna 2008. Human Medin Body-Jet on ainoa WAL -menetelmään perustuva laite markkinoilla.

Vesiavusteisen rasvaimun edut potilaalle:

  • vesisuihkupuuduteliuos on käytössä rasvaimun aikana, joka takaa potilaille miellyttävämmän toimenpiteen yleensä ilman nukutusta ja helpottaa rasvan irtoamista
  • kotiutuminen voi tapahtua jopa samana päivänä
  • turvotusta ja mustelmia on vähemmän kuin perinteisessä rasvaimussa sekä imetty alue on tasainen
  • imutulos näkyy heti toimenpiteen jälkeen
  • tutkimusten mukaan vesisuihkulla tehdyt rasvaimupotilaat ovat selvästi kivuttomampia verrattuna perinteisellä tekniikalla tehtyihin imupotilaisiin. Noin 90 % heistä on lähes kivuttomia neljän päivän kuluttua toimenpiteestä.

WAL-tekniikka rasvansiirroissa

WAL- tekniikalla eroteltua rasvaa voidaan käyttää myös rasvansiirtoihin, jossa omaa rasvaa hyödynnetään vartalonmuokkauksessa. Käyttämällä ohutta säädettävää painesuihkua, rasvasolujen selektiivinen kerääminen on mahdollista. WAL-menetelmä suojelee rasvasoluja, verisuonistoa ja hermoja vaurioitumiselta. Erityistä etua tästä on rasvansiirroissa, kun saadaan suurempi määrä vahingoittumia, elinkelpoisia soluja siirrokseen.

Hellävaraisuutensa ansiosta yli 70 % siirtorasvasta tarttuu potilaaseen.

Lue myös lisää uusista body-jet EVO ja ECO laitteista.

Lisää tietoa päämiehen omilta kotisivuilta, human med.

bodyjet_eco_297x210_white_cmyk.jpg
Body-Jet ECO

Liittyvät tuotteet