• Gastroenterologia

Gastroenterologia

UpViser aloitti gastroenterologian tuotteiden markkinoinnin vuoden 2009 alussa ja olemme pikkuhiljaa kasvaneet merkittäväksi endoterapiatuotteiden toimittajaksi. Olemme pyrkineet valitsemaan asiakkaillemme valtavasta tarjonnasta sopivimmat ja parhaimmat tuotteet eri toimittajilta. Olemme myös pyrkineet löytämään erikoistuotteet ja keskittymään niihin.

Edustamamme Micro-Techin esofaguksen perforaatiostentit ovat käytössä jo lähes kaikissa suuremmissa sairaaloissa. Pystymme toimittamaan mittatilausstentit 10 päivän toimitusajalla.

Ovesco over-the-scope klipsit ovat ratkaisseet usein hankalia vuoto- ja fisteliongelmia.

Richard Wolf tuotteet ovat olleet edustuksessamme vuoden 2012 lopusta lähtien. Richard Wolf on perinteinen vahva toimija kirugisen endoskopian maailmassa. Lue lisää Richard Wolf:sta.

THD on Italialainen yritys, jonka tuotteet tulivat Suomen markkinoille vuoden 2012 syksyllä. Hellävaraista THD hemorroidien hoitomenetelmää käytetään jo yli kymmenessä klinikassa Suomessa. THD:n itsevalaisevat LED anoskoopit ovat käytössä kaikissa Suomen merkittävissä sairaaloissa. THD:lta löytyvät myös anaali-inkontinenssin hoitoon, anomanometriaan ja monia muita proktologian tuotteita.

Markkinoimme W.L Goren yleiskirurgisia tuotteita. W.L Goren tuotteet ovat olleet pitkään käytössä esimerkiksi rintakehän korjausleikkauksissa ja erilaisina paikka- sekä tukimateriaaleina ventraali- ja nivustyräleikkauksissa. Uusimpina Gorelta on tullut synteettinen Bio-A resorboituva paikka- ja vahvikemateriaali, joista on lupaavia tuloksia. Lue lisää Goren tuotteista.

Tuotevalikoimaamme täydentävät Ifabond verkkoliimat.